miercuri, 8 septembrie 2010

Despre Carneol


Numele provine din latina “carnis”, datorita culorii sale rosii, brun roscate sau rosu portocaliu.

Proprietati:
Este o piatra a norocului, succesului, prosperitatii, a iubirii pasionale; o piatra energetica, foarte stimulativa in orice plan al vietii, il face pe purtator sa ia initativa si sa actioneze; o piatra a fraternitatii si intelegerii intre oameni.

Protejeaza impotriva energiilor negative, a atacurilor psihice, a indiviei, furiei, gandurilor negative.
Confera chef de viata si de actiune, o stare de buna dispozitie si de bine general, il face pe purtator sa se simta bine, sa rada, sa se bucure de viata, incredere de sine, calm, echilibru mental
Recomandat celor cu activitati in lumea teatrului (este o piatra a actorilor).
Stimuleaza energia fizica, circulatia sangelui, succesul in afaceri, pasiunea, motivatia, increderea, memoria, concentrarea, energia, inspiratia, indrazneala, creativitatea, initiativa, dorinta de a reusi, contactele inter-umane, comunicarea si vorbirea in fata publicului.
Scoate la lumina talentele nedescoperite ale fiecaruia, deschide accesul spre vietile anterioare.
Scade invidia, furia, frica, tristetea, apatia, lenea, pasivitatea, frica de moarte, depresia, ostilitatea, adversitatea, ura, indoiala, gandirea negativa, blocajele psihice sau mentale de orice fel.
Ajuta la atingerea telurilor personale, bun pentru regresii karmice si intelegerea vietilor anterioare, atingerea succesului in afaceri si cariera.

Purifica celelalte pietre langa care este purtat.

Sanatate:
Foarte benefic pentru tot ce este legat de sexualitate, pana la fertilitate si potenta. Benefic pentru sistemul circulator, sistemul respirator, rinichi, piele, organe sexuale, coloana vertebrala, splina, pancreas, ficat, diminueaza durerile menstruale Stimuleaza pofta de mancare si asimilarea (ajuta la cresterea in greutate) Confera o stare buna de sanatate in general, elibereaza tensiunile sexuale negative, mareste sexualitatea si fertilitatea. Benefic in caz de artrita, boli de rinichi, de pancreas, impotenta, infertilitate, astm, alergii la polen, pietre la rinichi, hemoragie nazala, reumatism, artrita, anorexie, inflamatii, infectii, dureri de sale, alergii la polen, nevralgii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu